Het is oktober en dat betekent dat Stoptober weer van start is gegaan! Stoptober biedt jou een uitstekende gelegenheid om voorgoed afscheid te nemen van de sigaret en te werken aan een toekomst zonder roken. Bij Rookvrij en Fitter begrijpen we de uitdagingen van stoppen met roken en staan we klaar om je te ondersteunen op deze reis. Laten we eens bekijken waarom Stoptober zo’n geweldige kans biedt om te beginnen met Rookvrij en Fitter.

Stoptober is een jaarlijkse campagne die mensen aanmoedigt om gedurende de hele maand oktober te stoppen met roken. De kracht van Stoptober ligt in de gemeenschap, waar duizenden mensen zich verenigen om elkaar te ondersteunen in de strijd tegen tabaksverslaving.

Bij Rookvrij en Fitter geloven we sterk in de kracht van groepsondersteuning. Ons stoppen-met-roken programma biedt diverse opties, waaronder groepsbijeenkomsten op locatie, individuele begeleiding op locatie, online sessies en telefonische ondersteuning. Wat je ook kiest, je staat er nooit alleen voor.

Bij Rookvrij en Fitter begrijpen we dat stoppen met roken niet alleen draait om het fysiek afscheid nemen van sigaretten. Het gaat ook om het doorbreken van de dagelijkse gewoontes rondom roken en het opbouwen van een gezonde leefstijl.

Ons programma is ontworpen om je op alle fronten te ondersteunen, zodat je niet alleen rookvrij wordt, maar ook fitter en gezonder. Een essentieel onderdeel van ons programma is het stimuleren van lichaamsbeweging. Regelmatig bewegen is cruciaal bij het stoppen met roken en het bevorderen van een gezonde leefstijl. Het vermindert de ontwenningsverschijnselen en de drang naar nicotine, verlicht stress door de aanmaak van gelukshormonen, voorkomt gewichtstoename na het stoppen met roken en verbetert je algehele gezondheid, waaronder de conditie van je hart en je energieniveau.

Rookvrij en Fitter combineert beweging en leefstijl in het programma en moedigt je aan om fysieke activiteiten te ontdekken die bij je passen. Terwijl je deelneemt aan Stoptober en je inzet om rookvrij te worden, biedt Rookvrij en Fitter de nodige ondersteuning om niet alleen rookvrij te worden, maar ook fitter en gezonder te leven. Samen kunnen we deze reis naar een betere toekomst voltooien!

Ook rookvrij en fitter worden? Vraag nu vrijblijvend informatie op via het onderstaande formulier, dan neemt een ervaren coach contact met je op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *