Stoppen met roken vergoeding Zorg en Zekerheid

Rookvrij en Fitter wordt 100% vergoed door zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid.

Stoppen met roken onder begeleiding is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Met ons innovatieve en kosteloze stoppen-met-roken programma helpen we je voor altijd van het roken af.

Het programma ontwikkeld in samenwerking met ziekenhuis CWZ uit Nijmegen. Onze erkende stoppen-met-roken coaches helpen je om je stoppoging tot een succes te maken en fitter te worden.

Het programma bestaat uit:

  • Een handboek en knijpbal
  • Een uitgebreide intake
  • Groepssessies of individuele sessies
  • Fresh Air Walks, wandelingen die je het hele jaar mag blijven doen
  • Een afrondend gesprek na de intensieve begeleiding
  • Eventueel gebruik van nicotinevervangende middelen zoals pleisters of kauwgom. In combinatie met Rookvrij en Fitter is dit gratis.

Informatie aanvragen of aanmelden?

Geweldig dat je wil stoppen met roken! Door onze begeleiding is de kans veel groter dat je voor altijd rookvrij blijft. Met dit formulier kun je vrijblijvend informatie aanvragen of je definitief aanmelden. Als je informatie aanvraagt dan neemt een van onze ervaren coaches contact met je op om kennis te maken en je vragen te beantwoorden. Als je het ziet zitten om deel te nemen dan plan je vervolgens de intake en zet je de volgende stap naar een rookvrij leven.

Deelname aan Rookvrij en Fitter wordt door bijna alle zorgverzekeraars (één keer per kalenderjaar) 100% vergoed! Je eigen risico wordt niet aangetast en de declaratie wordt rechtstreeks bij de zorgverzekeraar ingediend. Zorg en Zekerheid is hierbij een uitzondering, je zult een factuur ontvangen wanneer je bij Zorg en Zekerheid verzekerd bent.© Copyright - Rookvrij en Fitter
G-XQCWBM7WCE