Stoppen met roken vergoeding Zekur.nl

Rookvrij en Fitter wordt 100% vergoed door zorgverzekeraar Zekur.nl.

Stoppen met roken onder begeleiding is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Met ons innovatieve en kosteloze stoppen-met-roken programma helpen we je voor altijd van het roken af.

Het programma ontwikkeld in samenwerking met ziekenhuis CWZ uit Nijmegen. Onze erkende stoppen-met-roken coaches helpen je om je stoppoging tot een succes te maken en fitter te worden.

De stoppen met roken vergoeding van Zekur.nl is 100%. Je eigen risico wordt niet aangetast door deelname aan Rookvrij en Fitter. Ook nicotinevervangende middelen zoals nicotinepleisters en nicotinekauwgom zijn gratis als je begeleiding van Rookvrij en Fitter krijgt. Alleen als je al eerder dit kalenderjaar begeleiding bij stoppen met roken hebt gehad dan heb je geen recht meer op een vergoeding.  Neem bij vragen gerust contact op.

Het programma bestaat uit:

  • Een handboek en knijpbal
  • Een uitgebreide intake
  • Groepssessies of individuele sessies
  • Fresh Air Walks, wandelingen die je het hele jaar mag blijven doen
  • Een afrondend gesprek na de intensieve begeleiding
  • Eventueel gebruik van nicotinevervangende middelen zoals pleisters of kauwgom. In combinatie met Rookvrij en Fitter is dit gratis.

Vrijblijvend aanmelden?

Meld je via onderstaand formulier vrijblijvend aan. Vervolgens word je gebeld door een Rookvrij en Fitter coach. Hij of zij kan je alles vertellen over het programma en je vragen beantwoorden. Als je het ziet zitten om deel te nemen dan plan je daarna de intake en kun je beginnen met stoppen.

Deelname aan Rookvrij en Fitter wordt 100% vergoed door Zekur.nl en is dus gratis. Eén keer per jaar mag je aan een stoppen-met-roken cursus deelnemen zonder hiervoor te hoeven betalen.


© Copyright - Rookvrij en Fitter
G-XQCWBM7WCE