Stoppen met roken vergoeding Nationale Nederlanden

Rookvrij en Fitter wordt 100% vergoed door zorgverzekeraar Nationale Nederlanden.

Stoppen met roken onder begeleiding is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Met ons innovatieve en kosteloze stoppen-met-roken programma helpen we je voor altijd van het roken af.

Het programma ontwikkeld in samenwerking met ziekenhuis CWZ uit Nijmegen. Onze erkende stoppen-met-roken coaches helpen je om je stoppoging tot een succes te maken en fitter te worden.

De stoppen met roken vergoeding van Nationale Nederlanden is 100%. Je eigen risico wordt niet aangetast door deelname aan Rookvrij en Fitter. Ook nicotinevervangende middelen zoals nicotinepleisters en nicotinekauwgom zijn gratis als je begeleiding van Rookvrij en Fitter krijgt. Alleen als je al eerder dit kalenderjaar begeleiding bij stoppen met roken hebt gehad dan heb je geen recht meer op een vergoeding.  Neem bij vragen gerust contact op.

Het programma bestaat uit:

  • Een handboek en knijpbal
  • Een uitgebreide intake
  • Groepssessies of individuele sessies
  • Fresh Air Walks, wandelingen die je het hele jaar mag blijven doen
  • Een afrondend gesprek na de intensieve begeleiding
  • Eventueel gebruik van nicotinevervangende middelen zoals pleisters of kauwgom. In combinatie met Rookvrij en Fitter is dit gratis.

Aanmelden Stoppen met Roken Programma

Gefeliciteerd met het zetten van deze eerste stap naar een rookvrij en fitter leven!

Deelname aan Rookvrij en Fitter wordt 100% vergoed door Nationale Nederlanden en is dus gratis. Eén keer per jaar mag je aan een stoppen-met-roken cursus deelnemen zonder hiervoor te hoeven betalen.

Na aanmelding via onderstaand formulier word je gebeld door een stoppen-met-roken coach. Samen met hem of haar plan je de intake waarna je rookvrij en fittere leven kan beginnen!
    © Copyright - Rookvrij en Fitter
    G-XQCWBM7WCE