De community: Welkom bij Huddle!

Onze eigen online community is een plek op internet waar een groeiende groep Rookvrij en Fitter-deelnemers elkaar steunt en versterkt. Een plek waar veel informatie te vinden is over roken en over gestopt blijven. Waar je stappen kan zetten naar jouw gezonde leefstijl.

Zo maak jij jouw eigen profiel aan in 7 stappen!

 • Stap 1

 • Stap 2

  Klik op de knop ‘nog geen account’.

  Stap 2

 • Stap 3

  Voer je eigen e-mailadres in en klik op ‘account aanmaken’.

 • Stap 4

  Er is een verificatiecode naar jouw e-mailadres gestuurd, voer deze 6 cijferige code in en klik op de knop ‘verifieer code’.

  Stap 4

 • Stap 5

  Vul je wachtwoord in en nogmaals ter bevestiging. Klik op de knop ‘wachtwoord instellen’.

 • Stap 6

  Maak je registratie af door je voornaam, achternaam en een gebruikersnaam in te vullen. Zorg in ieder geval dat je voornaam je echte voornaam is en je verder geen vreemde woorden gebruikt.

  Stap 6

 • Stap 7

  Done! Je komt nu op de homepagina van de community uit. Welkom! Hier kun je ook je profiel verder invullen met bijvoorbeeld een profielfoto en wat extra informatie over jezelf.

Ervaar de voordelen:

 • Groepen

  Zijn er voor de onderlinge verbinding. Zoek naar de groep (S)toppers en nodig jezelf uit. Onze administrator zal je toelaten. Hier kun je berichten plaatsen en met elkaar in contact komen.

 • Boards

  Hier kun je jezelf voorstellen, informatie terugvinden om te lezen en kijken maar je kunt ook op berichten reageren met een vraag of opmerking.

 • E-learning

  Verschillende modules met verschillende onderwerpen zijn te volgen. Waarschijnlijk zit er wel iets bij wat interessant voor je is of waar je wel extra ondersteuning bij kan gebruiken.

 • Evenementen

  Spreek af met (s)toppers bij jou in de regio door een evenement aan te maken en te gaan wandelen bijvoorbeeld. Of sluit je eens aan bij een Fresh Air Walk in de buurt.

De kracht van verbinding

Samen sta je sterker! Maak deel uit van de groep (S)toppers en kom in contact met andere deelnemers. Lotgenoten kunnen elkaar goed motiveren en ondersteunen. Wie weet komen jullie eens offline bij elkaar of kan je op een andere manier met elkaar in contact blijven. Of misschien vind je wel een online buddy waar je veel steun aan hebt.


Leren en groeien

Je bent nooit te oud om te leren. Wij zorgen voor een sterke database aan leerzame informatie over belangrijke onderwerpen die jou zullen helpen in je rookvrije leven. Nog meer verdieping dan wat in dit handboek staat en deels visueel gemaakt met filmpjes of afbeeldingen in de vorm van artikelen of zelfs leermodules. Bijvoorbeeld over  gedragsverandering, impulsmanagement, omgaan met valkuilen, over de effecten van

stoppen en belangrijke visualisatie-oefeningen.

Een gezonde leefstijl aanhouden

Naast een rookvrij leven pleiten wij ook voor een fitter leven. Een gezonde leefstijl is niet moeilijk, als je weet waar je moet beginnen.

Veel van onze coaches zijn leefstijlcoaches en richten zich naast het stoppen met roken ook op ontspanning, slaap, voeding en beweging. Op onze community is daarom ook over deze onderwerpen steeds meer informatie te vinden.

Stap voor stap op jouw niveau naar een gezonde leefstijl.
Zo kan jij behalve rookvrij ook fitter worden!

Disclaimer:
Onze administrators houden de community oplettend in de gaten. Ongewenst gedrag, beledigende taal, haatdragende berichten, racisme, onnodige discussies of sexueel ongepaste opmerkingen zullen worden verwijderd. Hou het fijn en motiverend.
Blokkeren van je profiel is een vervolgstap wanneer opgemerkt wordt dat er meerdere malen berichten geplaatst worden die in strijd zijn met onze community.


Stoppen met roken is niet gemakkelijk en samen sta je sterker, laten we het een veilige plek houden.

© Copyright - Rookvrij en Fitter
G-XQCWBM7WCE