Wat doen wij?

Onze producten

Body&Mind Lifestyling is het nieuwe succesvolle leefstijlprogramma om bij het stoppen met roken ook te werken aan een gezonde leefstijl met:

  • Beweging: andere mensen te ontmoeten en weer nieuwe positieve energie te krijgen bij rookvrije sport en/of ontspanningsverenigingen en erkende health/fitnessclubs.
  • Voeding: Gezond Gewicht met voedingsadviezen van je coach en met je werkboek
  • Ontspanning: met adviezen voor ontspanning van je coach en met je werkboek

De BodyMind programma’s duren 12 weken met daarin vier tot acht persoonlijke coach momenten

Ons succes

Op zaterdag 28 september en daarop volgend in de gehele maand oktober vinden er een vijftal  “Fresh Air” wandeltochten in de natuur plaats, allemaal in het teken van het Stoppen met Roken. Tijdens Stoptober maand lanceert de Stichting Rookvrij en Fitter het SMRplus programma van Body&Mind, waarbij stoppen met roken gecombineerd wordt met beweging, gezonde voeding en ontspanning. Waar landelijk gemiddeld nog geen 5 procent succes heeft op lange termijn en 25 procent van de stoppende rokers meer succes heeft met begeleiding, pleisters, medicijnen etc. was ruim 60 procent van de deelnemers aan het Body&Mind SMRplus programma na een jaar nog steeds gestopt.

Toon Vollering

Rookvrij en Fitter wil rokers met de laatste kennis en leuke alternatieven “verleiden” tot gezond gedrag en stelt de kwaliteit van leven van de roker en zijn of haar omgeving (kinderen) centraal. Rookvrij en Fitter (R&F) is een werknaam van de Stichting STOB (Strijd Tegen Overgewicht en Bewegingsarmoede) en streeft naar een rookvrije en fitte samenleving.

De Stichting is een initiatief van voormalig gymleraar en Body&Mind/bedenker/uitgever Toon Vollering, die na ruim 35 jaar roken en honderden pogingen om te stoppen gepassioneerd raakte door de uitdaging HOE je zou kunnen stoppen met roken. Zo vond hij de ultieme formule, die voor nagenoeg iedereen werkt: een combinatie van Body (bewegen) en Mind (begrijpen hoe een verslaving werkt). Met dat uitgangspunt worden Body&Mind coaches opgeleid en inmiddels hebben zij daar overal succes mee. Tevens wordt het programma vergoed door zorgverzekeraars.

Toon Vollering is mede-oprichter van Body&Mind Lifestyling, bedenker van Body&Mind Stoppen met Roken, de Fresh-Air-SMR-Loop, landelijk SMR Supervisor en Stop Roken Coach. Daarnaast is hij een groot motivator voor iedereen die het laatste zetje nodig heeft om te stoppen met roken en promotor voor een actief, leuk en daarmee rijk leven.

Voor meer informatie mail naar: toon@rookvrijenfitter.nl

Wat zeggen anderen?

“Als ik geweten had dat het stoppen zo simpel zou gaan met een coach naast je, was ik 25 jaar eerder met Body&Mind en impulsmanagement gestopt!”

Annelies (39)Cyberspecialist

“Jezelf na 20 jaar ontspannen ZONDER rookverslaving is werkelijk een heel andere en een heel nieuwe ervaring voor mij: helemaal SUPER!”

YvetteIT Manager, nu 4 maanden gestopt

“Wat ben ik blij dat het mij gelukt is na 40 jaar roken met mijn Body&Mind coach en deze methode helemaal van het roken af te komen. Ik kom net terug van een vakantie in Dubai van het geld dat ik uitspaarde na het stoppen. Dat had anders nooit gekund.”

Sila (57)tramconducteur, nu 9 maanden gestopt

Meer weten over wat wij bieden?

© Copyright - Rookvrij en Fitter
G-XQCWBM7WCE