“Rookvrij en Fitter is een waardevolle steun in de rug. Het programma heeft een goede opzet waarbij je elkaar vaak ziet, sportieve elementen, coaching en persoonlijke aandacht. Je voelt de betrokkenheid.”

Ria (66)Gepensioneerd

“Weinig mensen weten dat Stoppen met Roken onder begeleiding echt veel beter werkt dan zonder begeleiding. En weinig mensen weten dat de zorgverzekeraar het programma voor iedereen betaalt, zonder dat het eigen risico aangesproken wordt. Rookvrij en Fitter is een prachtig voorbeeld hiervan, met een programma dat voor iedereen haalbaar en leuk is.”

Tiane Tilanus (26)Arts en medisch adviseur

“Mijn vrouw en ik wilden een gezond kindje en ik moest en zou daarom stoppen met roken. Na twee of drie motivatiegesprekken en met het handboek viel bij mij het kwartje. Ik had aan één helpende gedachte genoeg om nooit meer een sigaret te roken. Drie maanden geleden hebben wij een gezonde zoon gekregen. Bedankt coach Toon!”

Karel (35)Organisatie manager Den Haag

“Ik rookte meer dan een pakje per dag en kreeg steeds meer lichamelijke klachten. Ik gebruik nog wel medicijnen erbij maar voel dat ik het nu vol ga houden, ik voel me fitter, mijn vrouw is blijer. Ik hoef deze winter de kou niet meer in om te roken. Mijn coach support mij op een leuke manier. Ik snap eigenlijk niet dat ik niet eerder ben gestopt!”

Henk (54)Heftruckchauffeur, nu 6 weken gestopt

“Als ik geweten had dat het stoppen zo simpel zou gaan Rookvrij en Fitter, was ik 15 jaar eerder gestopt!”

Annelies (39)Cyberspecialist

“Jezelf na 20 jaar ontspannen ZONDER rookverslaving is werkelijk een heel andere en een heel nieuwe ervaring voor mij: helemaal SUPER!”

Yvette (40)IT Manager, nu 4 maanden gestopt

Wil jij ook stoppen met roken?

© Copyright - Rookvrij en Fitter
G-XQCWBM7WCE