“Twee jaar geleden heb ik het Body&Mind Stop Roken programma gevolgd bij Health Spa in Den Haag.

Mijn vrouw en ik wilden een gezond kindje en ik moest en zou daarom stoppen met roken. Na twee of drie motivatiegesprekken en met het werkboek viel bij mij het kwartje. Ik had aan één helpende gedachte genoeg om nooit meer een sigaret te roken. Drie maanden geleden hebben wij een gezonde zoon gekregen. Bedankt Health Spa en Toon.”

Karel (35)organisatie manager Den Haag

“Ik rookte meer dan een pakje per dag en kreeg steeds meer lichamelijke klachten. Ik gebruik nog wel medicijnen erbij maar voel dat ik het nu vol ga houden, ik voel me fitter, mijn vrouw is blijer. Ik hoef deze winter de kou niet meer in om te roken. Mijn Body&Mind coach support mij op een leuke manier. Ik snap eigenlijk niet dat ik niet eerder ben gestopt!”

Henk (54)heftruckchauffeur, nu 4 weken gestopt

“Ik was begin 2017 de eerste Body&Mind stoppende roker bij Health Spa in Den Haag. Eerder lukte het maar niet om er vanaf te komen dus ik dacht: dan maar met een coach. Waarom niet?

Mijn Body&Mind coach gaf mij echt het zelfvertrouwen dat het zou lukken. Mede omdat ik wist dat ik hem als het ware altijd in mijn achterzak had zitten voor moeilijke momenten.

Altijd mijn Big Brother Watching over me. Op moeilijke momenten belde ik echt niet (uit trots), maar ik wist dat Big Brother er was als het echt niet zou lukken.

Ik ben dolblij er voor altijd helemaal vanaf te zijn. En mocht ik toch ooit twijfelen: Body&Mind is er zeker nog 20 jaar.”

Francisca (42)balletdocente in Amsterdam:

“Dankzij mijn coach bereikte ik mijn grote overwinning met Body&Mind, nadat ik bij een concert met teveel drank en een terugval kreeg en toch ging roken. Mijn coach greep de volgende dag direct in met pleisters en drie of vier dagen dagelijks even telefonisch contact.

Ik kan niet beschrijven hoe relaxed ik me nu, na anderhalf jaar, voel. Na 20 jaar hoef ik nooit meer naar buiten om te roken en niet meer onrustig te draaien na een uurtje vergaderen, en . Ik heb veel meer tijd voor mijn kleine kids die nu in mijn vroegere rooktijd alle drie de radslag en handstand kunnen.

Super bedankt, Tony en Body&Mind!”

Lisette (32)IT manager, moeder van drie jonge kinderen

“De Body&Mind methode klopt helemaal: je goed voorbereiden, een goede coach, dan weer zelf het bewegen oppakken. Ik heb nauwelijks last gehad van ontwenningsverschijnselen en train nu twee of drie keer per week. Ik heb mij al lang niet zo fit gevoeld. Dit werkt gewoon!”

Thijs (33)radiologisch medewerker, nu 6 weken gestopt

“Wat ben ik blij dat het mij gelukt is na 40 jaar roken met mijn Body&Mind coach en deze methode helemaal van het roken af te komen. Ik kom net terug van een vakantie in Dubai van het geld dat ik uitspaarde na het stoppen. Dat had anders nooit gekund.”

Sila (57)tramconducteur, nu 9 maanden gestopt

“Als ik geweten had dat het stoppen zo simpel zou gaan met een coach naast je, was ik 25 jaar eerder met Body&Mind en impulsmanagement gestopt!”

Annelies (39)Cyberspecialist

“Jezelf na 20 jaar ontspannen ZONDER rookverslaving is werkelijk een heel andere en een heel nieuwe ervaring voor mij: helemaal SUPER!”

YvetteIT Manager, nu 4 maanden gestopt

Wil jij ook stoppen met roken?

© Copyright - Stichting Rookvrij en Fitter